Wat zijn de verzendkosten en verzendopties?

De meeste bestellingen passen in een klein of groot formaat brievenbusdoosje. De zendingen in een brievenbuspakje van PostNL voor Nederland doen er gemiddeld 1 tot 3 werkdagen over om bezorgd te worden. De postbode bezorgd deze niet op maandag.

Wij versturen je bestelling discreet

Als afzender op het pakket staat CB-Doggy & Aminocalm genoemd, onze andere webshop. Er is dus aan de buitenkant van je pakket niet te zien dat er kratom in zit.

Wij verzenden naar Nederland en naar België

De verzendkosten zijn als volgt:

  • Brievenbuspakje PostNL Nederland €4,50  tot €50,00 euro bestelwaarde. Bezorging dinsdag t/m zaterdag met de postbezorger (brievenbuspost waar je niet voor hoeft thuis te zijn).
  • Postpakket PostNL Nederland €6,75 tot €75,00 euro bestelwaarde. Bezorging maandag t/m zaterdag met de pakketbezorger.
  • Verzekerd postpakket PostNL Nederland €7,95 tot €75,00 euro bestelwaarde. Bezorging maandag t/m zaterdag. Gebruik deze optie als je niet wil dat het pakket bij je buren wordt bezorgd.
  • Verzekerd postpakket PostNL België €7,50 tot €75,00 euro bestelwaarde. Bezorging maandag t/m zaterdag.
  • Vanaf €75,00 euro bestelwaarde zijn de verzendkosten voor Nederland en België gratis. Deze bestellingen worden altijd verstuurd als Verzekerd postpakket PostNL waar je voor moet tekenen. Het pakket wordt niet afgegeven bij de buren.

Hoe lang duurt het voor ik mijn bestelling binnen heb?

Wij verzenden een bestelling over het algemeen binnen 24 uur.

Wij brengen standaard maandag t/m zaterdag de bestellingen naar de post. Daarna is het afhankelijk van de postbezorging hoe lang het duurt, dit kan je volgen met de track&trace code die je automatisch krijgt toegestuurd.

Let op: brievenbuspakjes worden niet bezorgd op maandag en doen er gemiddeld 1 tot 3 dagen over om bezorgd te worden. Wil je snellere bezorging dan kan je beter kiezen voor de iets duurdere optie van pakketbezorging of bezorging naar een ophaalpunt.

Hoe wordt mijn bestelling opgestuurd?

De meeste bestellingen (tot 8 verpakkingen van 50 gram of 4 van 100) verzenden wij gewoon in een brievenbusdoosje die door een moderne brievenbus past (maximaal 38 x 26,5 x 3,2 cm). Bij een bestelwaarde van 50 euro of meer, gaat het wel mee in een brievenbusdoosje, maar wordt het bezorgd door de pakketbezorger en niet de postbode.

BETALEN

Wat zijn de betaalopties?

Je kan kiezen uit verschillende mogelijkheden:

  • iDeal
  • Paypal
  • Bancontact
  • Sofort Banking
  • Handmatige bankoverschrijving